Ledige stillinger:

Digital Marketing Manager – grow our Workforce Cloud Solution across Europe


We grow 30% every year. Are you ready to speed that up?
Then, take charge of our marketing initiatives and introduce a successful quality product to even more excited customers. You get to do so in a brand new position where you create and implement our marketing strategies for each of our markets. And who knows – in a few years you might start hiring your own team members.

Read more...

 

Tamigo søger en kundesupporter til DK

Motiveres du af at tale med kunder, levere høj kvalitet og service? Vi søger en selvstændig kundesupporter med masser af drive og energi, som motiveres af at skabe en unik supportoplevelse, videreformidle løsninger på problemer og derigennem gøre en kæmpe forskel for vores kunder. 

Læs mere...

 

 

Uopfordrede Ansøgninger

Vil du arbejde for Tamigo?

Tamigo oplever i øjeblikket en forrygende udvikling, og vi er altid interesserede i at komme i dialog med flere dygtige og ambitiøse medarbejdere. Vi ansætter både erfarne medarbejdere, der gennem en årrække har opbygget gode referencer fra branchen, samt nyuddannede, der besidder lysten til at skabe resultater og være en del af et engageret team.
Da vi modtager mange uopfordrede henvendelser, vil vi opfordre dig til at fremhæve følgende:

• Hvad ønsker du at beskæftige dig med hos Tamigo?
• Hvorfor vil du gerne arbejde hos Tamigo
• I hvilken afdeling kunne du godt tænke dig at arbejde?

Det er en fordel, hvis du understøtter din ansøgning med eksempler på de resultater, du har skabt. Er du færdiguddannet inden for de seneste fem år, bedes du ligeledes fremsende dit eksamensbevis med karakterer.
Da vi er en international virksomhed er gode engelskkundskaber et must og flere sprog en stor fordel.
Alle ansøgninger skal sendes til HR@tamigo.com.