Få overblik over omsætning og medarbejdere med tamigo og Ajour
Få overblik over omsætning og medarbejdere med tamigo og Ajour

Gør det let for dine medarbejdere at checke ind og ud, direkte på kassesystemet og følg på samme tid med i din virksomheds omsætning.

 

Ved at kombinere tamigos vagtplanssytem og Ajours kassesystemer, gør du nemt for dig selv at bevare det fulde overblik over dine medarbejderes arbejdstid og omsætningen i din virksomhed, på tværs af afdelinger og lokationer.

Hør mere om vores integration til Ajour
Man checking in on tablet photo
Man checking in on tablet photo

5 måder tamigo og Ajour skaber værdi for din virksomhed

  • Følg løbende med i dagens omsætning. Aktuelle salgstal bliver løbende overført fra Ajours kassesystemer til tamigo, så du hele tiden kan holde styr på omsætning og lønprocent.
  • Intuitiv tidsregistrering for medarbejdere. Dine medarbejdere kan checke ind og ud, af tamigos vagtplanssystem, direkte på Ajours kassesystem, for en præcis og pålidelig tidsregistrering.
  • Minimér fejl i lønudbetaling. Med digital komme-og-gå-registrering gør du det let for din lønafdeling at udbetale den korrekte løn til dine medarbejdere, uden at de er afhængige af manuelle data.
  • Benchmark på tværs af lokationer og afdelinger. Omsætningsdata i realtid, direkte fra kassesystemerne gør det muligt at benchmarke performance på tværs lokationer og afdelinger.
  • Bedre data for bedre beslutninger. Med et løbende indblik i omsætning og dine medarbejderes arbejdstid, du og dine kollegaer pålidelige og transparente driftsdata, så I sammen kan træffe de bedste beslutninger.
Ajour-tamigo_screen_LR

Sammenspillet mellem Ajour og tamigo gør det lettere for dine ansatte at checke ind i vagtplansystemet og samtidig overfører Ajour automatisk salgstal til tamigo, så du løbende kan følge med i din lønprocent.

Rasmus Maibohm
Partner, Ajour