Optimér driften i din detailvirksomhed
Optimér driften i din detailvirksomhed

tamigo Workforce Management gør det muligt at træffe de rigtige beslutninger for din detailvirksomhed, på kort og lang sigt.

 

Udskift tidskrævende administration med automatiserede processer: fra vagtplanlægning og timeregistrering, til budgettering og lønudbetaling. Få transparens til at planlægge fremtidige bemanding, lønomkostninger og omsætninger i alle dine butikker. Alt sammen i ÉN løsning.

Book en gratis demo og lær mere
Shop photo
Shop photo
5 fordele detailvirksomheder får med tamigo

– ­Undgå underbemanding. Baseret på data kan du forudse og planlægge den optimale bemanding, ud fra faktorer som sæson og tid på dagen.

 

Bedre benchmarking med data i realtid. Du kan let benchmarke alle butikker og afdelinger, ud fra produktivitet, lønprocenter og lignende, baseret på realtidsdata.

 

Vær sikker på korrekt lønudbetaling – hver gang! Alle medarbejdere kan bruge tamigos stempelur, tamigo touch, til at registrere deres faktiske timer. På den måde bliver lønninger udregnede i overensstemmelse med overtid, specifikke kontrakter og andre faktorer, til fordel for dig og dine medarbejdere.

 

Håndtér og optimér lønomkostninger. Med tamigo ved du altid hvad dine vagtplaner koster og om de er økonomiske fordelagtige, på tværs af alle afdelinger og lokationer.

 

Smart vagtplanlægning. Skab, redigér og publicér vagtplaner eller spar tid ved hjælp af skabeloner. Dine medarbejdere bliver automatisk informerede, når deres vagtplan er blevet opdateret, så du i stedet kan fokusere på at udvikle din forretning.

Timesheet screenshot

Når man kun har unge mennesker ansat, er det et kæmpe plus, at kommunikationen omkring vagtplanen og vagtbytte foregår via en besked i tamigo's brugervenlige app.

Anita Møllebro
Retail Design Manager, Lakrids by Johan Bülow