Optimér driften i din restaurant eller café med tamigo
Optimér driften i din restaurant eller café med tamigo

Med tamigos workforce management-løsning kan du minimere tidkrævende opgaver i din restaurant eller café.

 

Hold styr på lønomkostninger, planlæg vagter for tjenere og køkkenpersonale, kommunikér med alle medarbejdere, få korrekt lønudbetaling, håndtér drikkepenge og registrér arbejdstimer automatisk – alt sammen i én løsning.

Book en gratis præsentation og lær mere
Restaurant photo
Restaurant photo
4 fordele restauranter og caféer får med tamigo

Håndtér og optimér lønomkostninger. Med tamigo ved du altid hvad dine vagtplaner koster og om de er økonomiske fordelagtige, på tværs af alle afdelinger og lokationer.

 

Vær sikker på korrekt lønudbetaling – hver gang! Alle medarbejdere kan bruge tamigos stempelur, tamigo touch, til at registrere deres faktiske timer. tamigo udregner lønninger i overensstemmelse med overtid, specifikke kontrakter og andre faktorer, til fordel for dig og dine medarbejdere.

 

Undgå underbemanding. Planlæg vagter ned til sidste minut og forecast det forventede antal gæster, for at sikre at dine gæster altid får den bedste oplevelse.

 

Smart vagtplanlægning. Skab, redigér og publicér vagtplaner eller spar tid ved hjælp af skabeloner. Dine medarbejdere bliver automatisk informerede, når deres vagtplan er blevet opdateret, så du i stedet kan fokusere på at udvikle din forretning.

Timesheet screenshot

tamigos vagtplanlægning er utrolig nem at håndtere for den enkelte planlægger. Og fordi vagtplanen hele tiden bliver optimeret med nye brugervenlige funktioner, så bliver den faktisk bare nemmere og nemmere at bruge.

Tommy Hvid
Sticks’n’Sushi, Operations Manager